Batere VR

Elektronik Shenzhen Hi-Chipcom wis nyekseni evolusi batere saka batere NiCd kanthi efek memori menyang batere Li-ion sajrone 15 taun kepungkur "" Kita mesthi terus ngrampungake pangembangan wektu lan nindakake akeh upaya. Salah sijine yaiku kita bakal nyiyapake proyek batere anyar kanthi cepet. Baterai VR iki minangka proyek anyar sing kita nyiyapake wektu iki, sing nuduhake keprihatinan lan tanggepan kita tumrap pangembangan jaman. Baterai kasebut bisa nyedhiyakake daya tahan lama kanggo piranti headset VR.

Ngelingi panggunaan peralatan VR, batere VR kita kudu bisa njamin kapasitas batere ing papan sing winates lan njamin keamanan jam kerja suwene. Mula, pelanggan bisa kacemplungake ing jagad virtual nganti bosen nggunakake piranti VR lan ora prelu kuwatir karo masalah batere sing ora dikarepake yen digunakake dawa banget utawa nalika suhu banget, nyebabake piranti ora bisa digunakake kanthi bener . Pelanggan kudu tetep obah nalika nggunakake piranti VR, lan yen ora ati-ati, bisa uga tiba. Baterai VR kita uga bakal nganggep skenario iki, mula kita ngrancang struktur perlindungan kejut khusus utawa nggunakake sel khusus kanggo mesthekake yen batere ora bakal kobong utawa duwe masalah liyane nalika piranti mati.

Baterai VR kita wis siyap kanggo nyepetake masa depan lan nuduhake kabeh jinis mikir babagan pangembangan batere mbesuk. Nduweni kabeh kaluwihan batere lithium-ion tradisional, nanging uga duwe kaunggulan tipis lan entheng lan kapasitas sing cukup dibutuhake nalika batere anyar. Sawijining mandhiri sing murah uga nyedhiyakake jaminan siyaga kanggo digunakake saben dinane, mula para pelanggan ora usah kuwatir ninggalake sawetara wektu banjur ora kuwat daya.
View as  
 
  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sugeng rawuh kanggo tuku batre kacamata VR saka kita.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sampeyan bisa yakin bisa tuku batere piranti VR saka kita.

  • Nganggo baterei produk A, kapasitas dhuwur, resistance internal kurang, voltase stabil. Kinerja stabil lan siklus urip dawa. Kesehatan ijo. Kapadhetan energi sing dhuwur, wektu panyimpenan sing dawa, sawetara suhu operasi sing amba.

  • 801738 VR Baterei Blueteeth Headset, Interphone, Lampu darurat, lampu LED, Bisa ngasilake 3000pcs saben dina lan tingkat passing tekan 90%.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]