Batere Ventilator
  • Air ProBatere Ventilator

Batere Ventilator

1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
Minangka pabrik Baterai Ventilator profesional, sampeyan bisa njamin bakal tuku Baterai Ventilator saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Model:HZT18650CR-4S3P

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Parameter Baterai Ventilator:

Nomer Model HZT18650CR-4S3P
Jinis Paket Baterai Silinder
Ukuran (T) 40mm * (W) 68mm * (L) 110mm
Tegangan Nominal 14.8V
Kapasitas Nominal 9300mAh
Kekuwatan 137,64Wh
Siklus Urip > = 400 Kali
Pateni Voltage Discharge 9,6 V
Cut voltase Ngisi daya 16,8 ± 0,1V
Saiki Ngisi daya Standar 0,2C
Saiki Ngirim Saiki 0,2C
Maksimum saiki ngeculake 1C
Ngisi daya saiki maksimal 1C
Suhu Makarya Pengisian daya: 0 ~ 45â „ƒï¼ŒDiskarga: -20 ~ 60â„ ƒ
Suhu Panyimpenan Suhu: -20 ~ 60â „ƒï¼ŒHumidity60 ± 25ï¼
Sertifikat Sistem ISO9001 sing Lulus € UNã € CEã € RoHSã € Tekan lsp.
Garansi 12 Wulan


Fitur Baterai Ventilator:

1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
3. Kinerja Stabil: Umur siklus dawa. Ndhukung luwih saka 400 kali ngisi daya terus lan ngeculake, kapasitas batere ora kurang saka 80%.
4. Keamanan Dhuwur: Papan proteksi sirkuit internal ora duwe ciri ora ana geni, ora ana bledosan ing kahanan sirkuit cendhak, overcharge, over debit, pengaruh, geter, akupunktur, suhu dhuwur, lsp. Kabeh batere 18650 duwe bledosan- katup bukti, lan kabeh sel batere polimer nggunakake listrik koloid, sing mung bakal bulge ing lingkungan ekstrem lan ora bakal njeblug. Kajaba iku, perusahaan kami duwe proses inspeksi kualitas sing ketat kanggo njamin keamanan produk lan kualitas.


Aplikasi lapangan

Headset Bluetooth, Bisa Dipakai Cerdas, Navigator GPS, Mesin POS, Bank Daya, Tablet Pembelajaran, Navigasi Mobil, MP3, MP4, MP5, Speaker, Mouse Nirkabel, Telepon Seluler, Display,PSP, Produk Pasokan Daya Periferal Apple, Komputer Tablet, DVD Ponsel, Laptop, Peralatan Monitor Nirkabel, Peralatan Medis, Maneka Piranti Instrumen, Lampu LED, Tanda Lalu Lintas, Peralatan Rumah Tangga Kecil Portable, Macem-macem Instrumen DIY, Detektor Logam, lan Produk Baterai Digital Liyane.



Panas Tags: Baterai Ventilator, Disesuaikan, Pabrik, Pemasok, Cina, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]