Batere Dolanan

Elektronik Shenzhen Hi-Chipcom wis pengalaman suwene nggunakake batere dolanan ing pirang-pirang taun. Ana macem-macem jinis batere dolanan, nanging miturut panggunaan lan bentuk dolanan, sing paling umum didhaptar ing ngisor iki: baterai alkalin, baterai seng-karbon lan baterai sing bisa diisi ulang.

Jinis utama baterai sing bisa diisi ulang yaiku dolanan baterai lithium-ion. Apa dolanan sampeyan minangka mobil dolanan utawa piano dolanan, batere lithium-ion iki nduweni adaptasi sing akeh. Fokus batere iki beda; batere mobil dolanan kudu nggunakake tingkat dhuwur supaya mobil dolanan bisa mlaku luwih cepet, dene baterai piano dolanan luwih fokus marang debit mandhiri mula mula isih suwe ora duwe daya. Batere dolanan bisa bentuke silinder kanggo efektifitas biaya utawa baterai sing bisa diisi ulang polimer kanggo entheng lan kapasitas sing luwih dhuwur. Kita nawakake macem-macem pilihan sing bisa dipilih para pelanggan. Dadi sampeyan ora usah kuwatir yen ora bisa nemokake batere sing pas kanggo produk sampeyan.
View as  
 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]