Batere Sphygmomanometer
  • Air ProBatere Sphygmomanometer
  • Air ProBatere Sphygmomanometer

Batere Sphygmomanometer

1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
Sampeyan bisa yakin bisa tuku Baterai Sphygmomanometer saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman pas wektune.

Model:HZT18650CR-2S6P

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Parameter Baterai Sphygmomanometer:

Nomer Model HZT18650CR-2S6P
Jinis Paket Baterai Silinder
Ukuran (T) 40mm * (W) 40mm * (L) 136mm
Tegangan Nominal 7.4V
Kapasitas Nominal 15.6Ah
Kekuwatan 115,44Wh
Siklus Urip > = 500 Kali
Pateni Voltage Discharge 5,6V ± 0,025V
Cut voltase Ngisi daya 8,4V ± 0,025V
Saiki Ngisi daya Standar 0,2C
Saiki Ngirim Saiki 0,2C
Maksimum saiki ngeculake 2C
Ngisi daya saiki maksimal 2C
Suhu Makarya Pengisian daya: 0 ~ 45â „ƒï¼ŒDiskarga: -20 ~ 60â„ ƒ
Suhu Panyimpenan Suhu: -20 ~ 60â „ƒï¼ŒHumidity60 ± 25ï¼
Sertifikat Sistem ISO9001 sing Lulus € UNã € CEã € RoHSã € Tekan lsp.
Garansi 12 Wulan


Fitur Baterai Sphygmomanometer:

1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
3. Kinerja Stabil: Umur siklus dawa. Ndhukung luwih saka 500 kaping pangisian daya lan pangisi daya terus-terusan, kapasitas batere ora kurang saka 80%.
4. Keamanan Dhuwur: Papan proteksi sirkuit internal ora duwe ciri ora ana geni, ora ana bledosan ing kahanan sirkuit cendhak, overcharge, over debit, pengaruh, geter, akupunktur, suhu dhuwur, lsp. Kabeh batere 18650 duwe bledosan- katup bukti, lan kabeh sel batere polimer nggunakake listrik koloid, sing mung bakal bulge ing lingkungan ekstrem lan ora bakal njeblug. Kajaba iku, perusahaan kami duwe proses inspeksi kualitas sing ketat kanggo njamin keamanan produk lan kualitas.


Aplikasi lapangan

Headset Bluetooth, Bisa Dipakai Cerdas, Navigator GPS, Mesin POS, Bank Daya, Tablet Pembelajaran, Navigasi Mobil, MP3, MP4, MP5, Speaker, Mouse Nirkabel, Telepon Seluler, Display,PSP, Produk Pasokan Daya Periferal Apple, Komputer Tablet, DVD Ponsel, Laptop, Peralatan Monitor Nirkabel, Peralatan Medis, Maneka Piranti Instrumen, Lampu LED, Tanda Lalu Lintas, Peralatan Rumah Tangga Kecil Portable, Macem-macem Instrumen DIY, Detektor Logam, lan Produk Baterai Digital Liyane.



Panas Tags: Baterai Sphygmomanometer, Customized, Pabrik, Suplier, China, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]