Baterai Litium Spare Kanggo B-ultrasound
  • Air ProBaterai Litium Spare Kanggo B-ultrasound

Baterai Litium Spare Kanggo B-ultrasound

1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
Sugeng rawuh kanggo tuku Baterai Spidium Lithium Kanggo B-ultrasound saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Model:HZT18650CR-1S3P

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Baterai lithium cadang kanggo Parameter B-ultrasound:

Nomer Model HZT18650CR-1S3P
Jinis Paket Baterai Silinder
Ukuran (T) 20mm * (W) 40mm * (L) 135mm
Tegangan Nominal 3.7V
Kapasitas Nominal 5400 mAh
Kekuwatan 19,98Wh
Siklus Urip > = 300 Kali
Pateni Voltage Discharge 2,4 V
Cut voltase Ngisi daya 4,20 ± 0,1V
Saiki Ngisi daya Standar 0,2C
Saiki Ngirim Saiki 0,2C
Maksimum saiki ngeculake 1C
Ngisi daya saiki maksimal 1C
Suhu Makarya Pengisian daya: 0 ~ 45â „ƒï¼ŒDiskarga: -20 ~ 60â„ ƒ
Suhu Panyimpenan Suhu: -20 ~ 60â „ƒï¼ŒHumidity60 ± 25ï¼
Sertifikat Sistem ISO9001 sing Lulus € UNã € CEã € RoHSã € Tekan lsp.
Garansi 12 Wulan


Fitur Baterai Lithium Spare Kanggo B-ultrasound:

1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
3. Kinerja Stabil: Umur siklus dawa. Ndhukung luwih saka 300 kali ngisi daya terus lan ngeculake, kapasitas batere ora kurang saka 80%.
4. Keamanan Dhuwur: Papan proteksi sirkuit internal ora duwe ciri ora ana geni, ora ana bledosan ing kahanan sirkuit cendhak, overcharge, over debit, pengaruh, geter, akupunktur, suhu dhuwur, lsp. Kabeh batere 18650 duwe bledosan- katup bukti, lan kabeh sel batere polimer nggunakake listrik koloid, sing mung bakal bulge ing lingkungan ekstrem lan ora bakal njeblug. Kajaba iku, perusahaan kami duwe proses inspeksi kualitas sing ketat kanggo njamin keamanan produk lan kualitas.


Aplikasi lapangan

Headset Bluetooth, Bisa Dipakai Cerdas, Navigator GPS, Mesin POS, Bank Daya, Tablet Pembelajaran, Navigasi Mobil, MP3, MP4, MP5, Speaker, Mouse Nirkabel, Telepon Seluler, Display,PSP, Produk Pasokan Daya Periferal Apple, Komputer Tablet, DVD Ponsel, Laptop, Peralatan Monitor Nirkabel, Peralatan Medis, Maneka Piranti Instrumen, Lampu LED, Tanda Lalu Lintas, Peralatan Rumah Tangga Kecil Portable, Macem-macem Instrumen DIY, Detektor Logam, lan Produk Baterai Digital Liyane.



Panas Tags: Baterai Litium Spare Kanggo B-ultrasound, Khusus, Pabrik, Pemasok, China, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]