Batere Watch Smart

Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd minangka produsen Baterai Watch Smart Plant profesional lan pemasok Baterai Kendaraan China, sing nglakokake bisnis batere luwih saka 18 taun. Lan Hi-Chipcom minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor, sing khusus nggawe, riset lan pangembangan, lan adol baterai li-ion. Kanggo saiki, kita duwe tim insinyur sing luwih kuwat. Umume anggota tim duwe pengalaman luwih saka 5 taun babagan ngrancang batere.

Baterai Watch Smart kita bisa ndhukung ukuran ODM. Sejatine kekandelan paling tipis bisa nganti 2mm. Lan PCM cerdas sing cocog duwe luwih saka 12 fungsi proteksi jinis, sing bisa nglindhungi batere lan piranti kanthi apik. Lan uga Baterai Watch Smart duwe kapadhetan energi sing luwih dhuwur, ukuran sing padha bisa duwe kapasitas luwih dhuwur lan resistensi kurang. Umur siklus batere bisa luwih saka 500 kaping, sing luwih dawa tinimbang liyane. Kajaba ukuran resmi, kita uga bisa ngasilake Batre Watch Smart ukuran bunder kanggo klien. Sajrone sejarah 18 taun, kita wis duwe akeh model ing kene. Kanthi cara iki, sampeyan ora bisa nahan biaya perkakas lan milih pilihan ing dhaptar model.

Lan saiki, akeh model sing wis lulus sertifikat prabédan. Kaya ta Rohs, CE, MSDS,UN38.3, CQC, UL, IEC62133, BIS lan liya-liyane. Lan uga duwe sertifikat paten babagan akeh produk. Bisnis kita wis nutupi Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Korea, IndiaïouthSouth Africa. Pengalaman sing luar biasa babagan aplikasi Smart Watch Battery sing diduweni. Pracaya manawa kita bisa ndhukung sampeyan kanthi apik. Pilih kita yaiku milih keamanan lan kualitas.
View as  
 
  • Baterei 200mAh kasedhiya ing macem-macem pilihan model, saengga ana akeh panggunaan sing bisa ditrapake. Kanggo jam tangan cerdas, Baterei Smart Watch 200mAh luwih cocog kanggo jam tangan sing entheng, sanajan umur baterei ora suwe kaya baterei kapasitas dhuwur, nanging ing paling kasus iku cukup kanggo nggunakake saben dina.

  • Yen jam tangan sampeyan dirancang supaya cukup cilik, cukup entheng lan fungsine kurang kompleks, mula sampeyan butuh baterei sing ukurane cilik. Baterei kuwi miniatur nanging kudu duwe kabeh bagean penting, kayata ora mung kabel lan proteksi PCB, nanging uga konektor. Baterei Smart Watch 120mAh khusus kanggo jam tangan sing bobot entheng.

  • Baterei 250mAh kasedhiya ing macem-macem pilihan model, saengga ana akeh kegunaan sing bisa ditrapake. Kanggo jam tangan cerdas, Baterei Smart Watch 250mAh luwih cocog kanggo jam tangan sing entheng, sanajan umur baterei ora suwe kaya baterei kapasitas dhuwur, nanging ing paling kasus iku cukup kanggo nggunakake saben dina.

  • Baterei 300mAh kasedhiya ing macem-macem pilihan model, saengga ana akeh panggunaan sing bisa ditrapake.Kanggo jam tangan cerdas, Baterei Smart Watch 300mAh luwih cocog kanggo jam tangan sing entheng, sanajan umur baterei ora suwe kaya baterei kapasitas dhuwur, nanging ing paling kasus iku cukup kanggo nggunakake saben dina.

  • Yen jam tangan kompak sampeyan butuh baterei sing bentuke bunder kanthi kapasitas sing paling dhuwur, mula baterei bakal cocog karo tagihan kasebut. Ora mung baterei polimer Li-ion persegi panjang biasa, piring protèktif saka Smart Watch 530mAh Round Shaped Battery dirancang khusus kanggo pas karo wangun internal prodhuk sabisa kanggo nambah panggunaan papan.

  • Baterei sing luwih gedhe ora luwih apik, amarga kita kudu nggatekake panggunaan lan ukuran produk, uga pengaruhe ing struktur nalika prodhuk mudhun.Smart Watch Baterei 650mAh ora dadi pilihan kanggo jam tangan sing luwih entheng. , nanging ndadekake luwih akeh rasa aman kanggo urip jam tangan sampeyan

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]