Smart Watch 530mAh Baterei Round Shaped
  • Smart Watch 530mAh Baterei Round ShapedSmart Watch 530mAh Baterei Round Shaped
  • Smart Watch 530mAh Baterei Round ShapedSmart Watch 530mAh Baterei Round Shaped

Smart Watch 530mAh Baterei Round Shaped

Yen jam tangan kompak sampeyan butuh baterei sing bentuke bunder kanthi kapasitas sing paling dhuwur, mula baterei bakal cocog karo tagihan kasebut. Ora mung baterei polimer Li-ion persegi panjang biasa, piring protèktif saka Smart Watch 530mAh Round Shaped Battery dirancang khusus kanggo pas karo wangun internal prodhuk sabisa kanggo nambah panggunaan papan.

Model:HZT530LPR

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Amarga akeh model baterei, ora kabeh model kadhaptar. Yen pelanggan ngira yen ukurane ora cocog, kabari supaya entuk luwih akeh ukuran utawa opsi kapasitas liyane.

Smart Watch 530mAh Baterei Bentuk Bulat:

Nomer Model

HZT530LPR

Tegangan nominal

3.8V

Kapasitas Nominal

530mAh

Ukuran

4,3 * 37 mm (Ketebalan * Diameter)

Siklus Urip

>=500 kaping

Suhu Kerja

Pengisian daya: 0 ~ 45℃Ngisi daya:-20~60℃

Suhu panyimpenan

Suhu: -20~60℃Kelembapan 60±25

Sertifikat

Lulus Sistem ISO 9001ULUNCERoHSREACH lsp.

Garansi

12 wulan

Lapangan Aplikasi

Smart Watch, Smart Watch kanggo Anak,

Sikat Gigi Elektronik, Remote Control, Dolanan Listrik


Yen ukuran lan kapasitas liyane dibutuhake, sumangga kita ngerti, sawetara ing ngisor iki bisa disesuaikan kanggo jam tangan pinter sampeyan

Ukuran

Kapasitas

Tegangan

Kabel / Konektor / PCB

Ketebalan ‰¥ 2,5 mm

Jembaré ≥ 10mm

Dawane ≥ 14mm

50 mAh ~ 1000 mAh

3.2V/3.7V/3.8V

Dianjurake dening kita utawa selaras ing request

(Sing luwih gedhe kapasitas, luwih gedhe baterei lan ukuran jam tangan cerdas uga)


Jaminan Mutu

Njupuk UL1642 minangka standar testing. lan kabeh produk bakal lulus tes produk rampung 100%.

Baterei duwe garansi setaun wiwit tanggal tekan.

Kinerja Stabil Lapangan Aplikasi

Siklus urip dawa. Ndhukung luwih saka 500 kaping ngisi daya lan discharging terus-terusan, kapasitas baterei ora kurang saka 80%.

Safety Dhuwur

Kabeh Baterei Smart Watch kita duwe katup tahan bledosan, lan kabeh sel baterei polimer nggunakake listrik koloid, sing mung bakal bledosan ing lingkungan sing ekstrem lan ora bakal njeblug. Kajaba iku, perusahaan kita duwe proses inspeksi kualitas sing ketat kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.

Kustomisasi

Miturut syarat sampeyan, kita bisa nambah kabel utawa konektor kanggo sampeyan, utawa malah ngrancang papan perlindungan baterei kanggo sampeyan kanggo mesthekake noto lan fungsi nyukupi kabutuhan sampeyan.


FAQ

1. Apa sampeyan Pabrik? Apa sampeyan nampa pesenan OEM?

Kita minangka produsen baterei profesional luwih saka 18 taun. We offer solusi (Desaining, Manufaktur, testing, certificate lan batre kirim) lan bakal maringi pitutur sampeyan miturut kabutuhan baterei.

Kita bakal nyedhiyakake layanan pra-salesan lan sawise-sales gratis.

2. Baterei sing sampeyan gawé?

Kita ngasilake meh kabeh jinis baterei, baterei ponsel (utamane baterei iPhone, kalebu seri baterei merek liya), baterei POS, baterei piranti sing bisa dipakai cerdas, baterei dolanan, lsp. Anggere produk sampeyan butuh baterei, kita bisa menehi solusi sing cocog utawa saran.

3. Kepiye babagan kualitas baterei sampeyan?

Inggaransi setaundiwiwiti nalika sampeyan nampa barang. Kita duwe tim QC sing ketat mesthekake yen kita ketemu janji ing wektu produksi baterei lan sadurunge dikirim.

Ingkapasitas baterei kita nyata, lan sampeyan bisa uga nemokake manawa kapasitas kita ora "dhuwur" kaya pesaing kita, nanging luwih suwe lan umure luwih dawa.

4. Apa jenis paket sampeyan duwe? Apa pilihan pengiriman sampeyan? Lan sepira cepet barang kasebut bakal dikirim menyang kita?

Biasane, kita nggunakake kothak putih standar utawa karton. Paket uga bisa disesuaikan kanthi panyuwunan.

Kita bakal menehi rekomendasi sawetara opsi pengiriman lan ngirim barang miturut pilihan sampeyan. Barang kasebut bakal dikirim kanthi segara, kanthi udara utawa kanthi ekspres (DHL, FedEx, ups, Ems, TNT door todoor shipping).

Gumantung saka jinis baterei lan jumlah pesenan, wektu kanggo ngrampungake produksi bisa beda-beda saka7 dina nganti 1 sasi. (Yen panjaluk sampeyan akeh banget utawa ora biasa, rong wulan uga bisa. Kita bisa ngirim barang kanthi cicilan yen sampeyan duwe kabutuhan sing penting)

5. Apa baterei duwe sertifikat?

Sawetara wong duwe.

Nanging kinerja kabeh baterei kita dijamin bisa lulus test certificate; Dadi, kita bisa ngetrapake sertifikat kasebut yen sampeyan nemtokake.

6. Apa jumlah pesenan minimal sampeyan? Apa sampeyan bisa ngirim conto?

MOQ punikabiasane 100 lembar. Nanging yen sampeyan mbutuhake kustomisasi khusus, kayata sel baterei kanthi kinerja dhuwur, konektor lan PCB, mula uga bakal duwe syarat MOQ sing luwih dhuwur.

We nyedhiyani conto, biasane tanpa MOQ. Gumantung ing jumlah sampel lan kemitraan mangsa, wewillmalah menehi sampeyan gratis. Nanging, yen baterei mbutuhake kustomisasi khusus, isih bakal ana MOQrequirements luwih dhuwur.


Kontak Kami:

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, hubungi kita.


Panas Tags: Smart Watch 530mAh Baterei Bentuk Bulat, Disesuaikan, Pabrik, Pemasok, China, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-18927412078[email protected]