Baterai Helm Cerdas

Kanthi tekane wektu, masarakat uga duwe panjaluk anyar kanggo helm, helm cerdas diluncurake lan wiwit digunakake. Hi-Chipcom Electronics, pabrikan batere saka Tiongkok, wis kerja ing bidang iki wiwit digawe helm cerdas. Kanthi upaya tanpa wates, batere helem cerdas kita dipuji lan didhukung pangguna, lan ora nyebabake kacilakan keamanan wiwit suwe, minangka salah sawijining alesan penting kenapa para pelanggan milih kita.

Gumantung saka pilihan pelanggan, batere helm cerdas kita bisa duwe kapadhetan batere saben watt-jam luwih dhuwur tinimbang mitra, kanggo kapasitas luwih gedhe ing volume sing luwih cilik. Utawa, kita bisa ngapikake struktur PCB lan batere kanthi desain sumur, supaya baterai helm sing cerdas ing lingkungan suhu lan kejut sing dhuwur ora bakal njeblug lan kobong, sing njamin keamanan pribadi para pelanggan. Yen sampeyan duwe spesifikasi sing luwih dhuwur, batere uga bisa tahan ing lingkungan sing ekstrim kayata suhu sithik utawa suhu dhuwur lan asor. Kepiye wae, yen proyek helm cerdas mbutuhake kustomisasi utawa saran profesional sing luwih akeh, tim teknik R&D bisa menehi wangsulan sing memuaskan kanggo ngatur solusi sing pas lan menehi rasio biaya sing larang banget kanggo sampeyan milih.

Kita mesthi yakin manawa kabeh kudu cerdas mbesuk. Batere helm cerdas kita standar banget, kualitas dhuwur lan njamin regane kanggo pangguna ing lingkungan sing kompleks. Kita kudu nimbang panggunaan lingkungan batere lan syarat kisaran ing wiwitan desain, desain batere sing bisa dipikirake bisa nyedhiyakake energi sing terus-terusan lan dipercaya nalika helm bisa digunakake. Ing kahanan sing ora dikarepake, sampeyan bisa ngandelake helm, lan helm bisa gumantung karo batere.
View as  
 
  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sugeng rawuh kanggo tuku Bateri Helm Bluetooth Bike saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Batre Helm Sepeda Motor Cerdas. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]