Baterei Smart Earbuds

View as  
 
  • Baterei Smart Earbuds biasane baterei lithium-ion polimer, sawetara minangka sel tombol (utawa baterei koin). Dibandhingake karo sel tombol. Baterei lithium-ion polimer luwih fleksibel, bisa adaptasi karo ruang internal Earbuds, nggawa kapasitas sing luwih gedhe.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
+86-18927412078[email protected]