Produk

View as  
 
  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sugeng rawuh kanggo tuku batre kacamata VR saka kita.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sampeyan bisa yakin bisa tuku batere piranti VR saka kita.

  • iPhone wis akeh kaluwihan lan cacat liwat telpon Android. Iku dikenal kanggo kekiatan, nanging baterei ora. Baterei Anyar iPhone 12 Pro kita mesthekake yen ora bakal ana "Batterygate", amarga kita wis ngrancang kanthi nimbang masalah kualitas baterei lan masalah panggunaan sawise tuwa ing wiwitan.

  • iPhone wis akeh kaluwihan lan cacat liwat telpon Android. Iku dikenal kanggo kekiatan, nanging baterei ora. Baterei Anyar iPhone 12 Mini kita mesthekake yen ora bakal ana "Batterygate", amarga kita wis ngrancang kanthi nimbang masalah kualitas baterei lan masalah panggunaan sawise tuwa ing wiwitan.

  • iPhone wis akeh kaluwihan lan cacat liwat telpon Android. Iku dikenal kanggo kekiatan, nanging baterei ora. Baterei Anyar iPhone 7 kita mesthekake yen ora bakal ana "Batterygate", amarga kita wis ngrancang kanthi nimbang masalah kualitas baterei lan masalah panggunaan sawise tuwa ing wiwitan.

  • iPhone wis akeh kaluwihan lan cacat liwat telpon Android. Iku dikenal kanggo kekiatan, nanging baterei ora. Baterei Anyar iPhone 6s kita mesthekake yen ora bakal ana "Batterygate", amarga kita wis ngrancang kanthi nimbang masalah kualitas baterei lan masalah panggunaan sawise tuwa ing wiwitan.

Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]