Batere Mesin POS

Hi-Chipcom Electronics saka Shenzhen minangka pabrikan profesional lan panyedhiya solusi saka China. Kita wis ing industri batere luwih saka 15 taun lan fokus ing pabrik lan riset batere kanggo menehi solusi batere sing efektif kanggo pelanggan. Batere mesin POS minangka salah sawijining perwakilan sumur. Kita duwe akeh pengalaman ing bisnis iki lan duwe peralatan khusus kanggo ngasilake baterai iki. Baterai POS kita diekspor menyang Amerika Selatan lan Afrika, lan efektif nyuda biaya pelanggan nalika kualitas sing kuat bisa ngirit akeh wektu kanggo para pelanggan.

Saiki, batere mesin POS umume kasusun saka 18650 sel, sing disambungake kanthi seri utawa sejajar kanggo mbentuk paket batere. Dibandhingake karo jinis baterai sing luwih anyar, batere 18650, minangka perwakilan baterai tradisional, duwe proses produksi sing wis diwasa banget lan kustomisasi lan standarisasi sing dhuwur, sing nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo para pelanggan. Tingkat standarisasi sing dhuwur uga ateges ningkatake keamanan lan biaya sing luwih murah (utamane nalika ngirim produk kanthi jumlah akeh), lan bisa diganti kanthi gampang kapan wae, nggawa kenyamanan sing ora ana tandhingane dibandhingake karo baterai liyane.

Kita uga nawakake batre POS khusus kayata baterai polimer POS supaya bisa dipilih para pelanggan nalika mbutuhake. Baterai polimer duwe kapasitas luwih akeh lan bobote luwih entheng dibandhingake karo batere 18650, mula tenaga kasebut bakal tahan luwih suwe. Baterai mesin POS jinis iki cocog kanggo para pelanggan sing mbutuhake kapasitas sing luwih dhuwur lan nduweni syarat kanggo bentuk batere. Mesthine, kabeh batere wis dites lan disetujoni dening kita lan kabeh duwe daya bathi / debit lan umur layanan. Dadi, sampeyan ora prelu kuwatir ngisi daya lan ngeculake, daya tahan sing apik uga ngatasi masalah batere sing ora bisa diganti lan larang regane.
View as  
 
  • Baterei Mesin POS Desktop kita 2600mAh 7.4V dirancang nganggo paket aluminium-plastik fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pin prick, short circuit, geter, kacilakan, impact abot, free tiba, liwat discharge lan panyimpenan.

  • Baterei Mesin POS 2000mAh kita dirancang nganggo paket aluminium-plastik fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pin prick, short circuit, geter, kacilakan, impact abot, free tiba, liwat discharge lan panyimpenan.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Batre Lithium Smart POS Machine. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sampeyan bisa yakin bisa tuku Batere Mesin POS Mini saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Minangka pabrik Baterai Terminal Genggam POS profesional, sampeyan bisa yakin bakal tuku Batere Terminal Genggem POS saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Ing ngisor iki minangka perkenalan Baterai Lithium Mesin Desktop POS, muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh Batere Mesin Lithium Desktop POS. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]