Batre Drone Perlindhungan Tanduran

Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd minangka Produsen Baterai Drone Perlindhungan Tanduran profesional lan pemasok Baterai Kendaraan China, sing wis nglakokake bisnis batere luwih saka 18 taun. Lan Hi-Chipcom minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor, sing khusus nggawe, riset lan pangembangan, lan adol baterai li-ion. Kanggo saiki, kita duwe tim insinyur sing luwih kuwat. Umume anggota tim duwe pengalaman luwih saka 5 taun babagan ngrancang batere.

Baterai Drone Perlindhungan Tanduran bisa ndhukung debit maksimal 90C lan ngisi daya maksimal 5C. Lan sistem BMS cerdas sing cocog duwe luwih saka 12 fungsi proteksi jinis, sing bisa nglindhungi batere kanthi apik. Uga baterei Drone Protection Plant duwe kapasitas luwih dhuwur lan karakter resistensi sing kurang. Umur siklus batere bisa luwih saka 2000 kaping, sing luwih dawa tinimbang liyane.

Dene saiki, akeh model sing wis lulus sertifikat prabédan. Kaya ta Rohs, CE, MSDS,UN38.3, CQC, UL, IEC62133, BIS lan liya-liyane. Lan uga duwe sertifikat paten babagan akeh produk. Bisnis kita wis nutupi Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Korea, IndiaïouthSouth Africa. Pengalaman sing luar biasa babagan aplikasi Batre Drone Protection Plant sing wis ana. Pracaya manawa kita bisa ndhukung sampeyan kanthi apik. Pilih kita yaiku milih keamanan lan kualitas.
View as  
 
  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Minangka pabrik Baterai Robot Harvester profesional, sampeyan bisa yakin bakal tuku Batere Robot Harvester saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sampeyan bisa yakin bisa tuku Baterai Robot Penyemprotan Pestisida Taman Pertanian saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]