Batere Mesin POS Ponsel

Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd minangka Pabrikan Baterai Mesin POS Mesin Pabrik profesional lan pemasok Baterai Kendaraan China, sing nglakokake bisnis batere luwih saka 18 taun. Lan Hi-Chipcom minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor, sing khusus nggawe, riset lan pangembangan, lan adol baterai li-ion. Kanggo saiki, kita duwe tim insinyur sing luwih kuwat. Umume anggota tim duwe pengalaman luwih saka 5 taun babagan ngrancang batere.

Batere Mesin POS Ponsel kita bisa ndhukung ukuran ODM. Sejatine kekandelan paling tipis bisa nganti 2mm. Lan PCM cerdas sing cocog duwe luwih saka 12 fungsi proteksi jinis, sing bisa nglindhungi batere lan piranti kanthi apik. Uga Batere Mesin POS Ponsel duwe kapadhetan energi sing luwih dhuwur, ukuran sing padha bisa duwe kapasitas luwih dhuwur lan resistensi kurang. Umur siklus batere bisa luwih saka 500 kaping, sing luwih dawa tinimbang liyane. Kajaba ukuran resmi, kita uga bisa ngasilake Batere Mesin POS Ponsel ukuran bunder kanggo klien. Sajrone sejarah 18 taun, kita wis duwe akeh model ing kene. Kanthi cara iki, sampeyan ora bisa nahan biaya perkakas lan milih pilihan ing dhaptar model.

Lan saiki, akeh model sing wis lulus sertifikat prabédan. Kaya ta Rohs, CE, MSDS,UN38.3, CQC, UL, IEC62133, BIS lan liya-liyane. Lan uga duwe sertifikat paten babagan akeh produk. Bisnis kita wis nutupi Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Korea, IndiaïouthSouth Africa. Pengalaman sing luar biasa babagan aplikasi Baterai Mesin POS Ponsel sing diduweni. Pracaya manawa kita bisa ndhukung sampeyan kanthi apik. Pilih kita yaiku milih keamanan lan kualitas.
View as  
 
  • Baterei Mesin POS 2000mAh kita dirancang nganggo paket aluminium-plastik fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pin prick, short circuit, geter, kacilakan, impact abot, free tiba, liwat discharge lan panyimpenan.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Batre Lithium Smart POS Machine. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sampeyan bisa yakin bisa tuku Batere Mesin POS Mini saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Minangka pabrik Baterai Terminal Genggam POS profesional, sampeyan bisa yakin bakal tuku Batere Terminal Genggem POS saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]