Batere Piranti Medis

Minangka pabrikan batere veteran, Shenzhen Hi-Chipcom Electronics ora mung nduweni sikap positif tumrap proyek lan bentuk batere anyar, nanging uga menehi perhatian banget marang proyek batere tradisional. Batere piranti medis kita kalebu macem-macem jinis, kalebu batere kanggo mesin ultrasonik, monitor jantung, pompa infus, ventilator, mesin anestesi, mesin obat ringan, terapi fisik, instrumen rehabilitasi, lsp.

Baterai piranti medis nggambarake penting banget kanggo keamanan batere, utamane kanggo pasien, sing bisa dipindhah saka ambulans menyang unit perawatan intensif, saka rumah sakit menyang rumah sakit liyane. Panjaluk piranti medis sing luwih cilik lan luwih entheng uga wis saya gedhe, lan kebutuhan kanggo keamanan saya akeh. Saliyane, iki nyebabake luwih akeh minat karo kerapatan energi sing luwih dhuwur, batere lithium ukuran luwih cilik kanggo piranti medis. Apa sampeyan butuh batere monitor ECG Seluler kanthi ukuran unit cilik, umur dawa, voltase dhuwur, lan energi dhuwur, utawa sampeyan butuh tenaga medis kanggo operasi njero ruangan lan ruangan seluler, batere sing nyedhiyakake terus-terusan, efisien, lan stabil. Kita yakin produk bakal nggawa sampeyan pengalaman sing apik

Batere piranti medis duwe syarat sing luwih ketat kanggo operasi batere lithium. Amarga nandheske keamanan lan linuwih, batere lithium sing kuat kanthi pemantauan daya sing akurat lan kinerja batere sing dipercaya dibutuhake. Dibandhingake karo teknologi baterai tradisional liyane, batere Li-ion aman lan ramah lingkungan, kanthi kapadhetan energi dhuwur, bobot entheng, umur dawa siklus, karakteristik retensi kapasitas batere sing apik, lan suhu sing bisa digunakake luwih akeh. Iki nggawe batere lithium sukses digunakake ing piranti medis portebel.
View as  
 
  • Piranti Kecantikan Baterei 5000mah nggawa umur dawa lan daya stabil terus kanggo instrumen kaendahan.

  • Piranti Kecantikan Baterei 2500mah nggawa umur dawa lan daya stabil terus kanggo instrumen kaendahan.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi batere Lithium Monitor. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sampeyan bisa yakin bisa tuku Baterai Sphygmomanometer saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Minangka pabrikan Baterai Lithium Instrumen Perawatan Laser profesional, sampeyan bisa yakin bakal tuku Baterai Lithium Instrumen Perawatan Laser saka pabrik lan bakal menehi layanan paling laris lan pangiriman sing tepat wektu.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sugeng rawuh kanggo tuku Baterai Spidium Lithium Kanggo B-ultrasound saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]