Ganti Baterei iPhone
  • Ganti Baterei iPhoneGanti Baterei iPhone
  • Ganti Baterei iPhoneGanti Baterei iPhone
  • Ganti Baterei iPhoneGanti Baterei iPhone
  • Ganti Baterei iPhoneGanti Baterei iPhone
  • Ganti Baterei iPhoneGanti Baterei iPhone
  • Ganti Baterei iPhoneGanti Baterei iPhone

Ganti Baterei iPhone

Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd iku sawijining ekspor-oriented, perusahaan teknologi dhuwur, kang spesialisasine ing prodhuksi, riset lan pangembangan, lan Advertisement saka li-ion batteries.Wiwit 2006, Hi-Chipcom wis ditetepake basis produksi. ing Shenzhen lan duwe pusat R&D independen. Produk kasebut ngluwihi saka baterei produk rampung nganti produksi inti listrik. Ing taun 2008, Hi-Chipcom nandur modal 5 yuta dolar AS kanggo ngenalake jalur produksi polimer sing canggih. Ing saiki, kita wis kawangun 36 yuta kapasitas produksi baterei li-ion. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan lengkap ing tingkat majeng ing China.There ana bab 200 karyawan Hi-Chipcom, kang utamané mrodhuksi baterei li-ion. 60% produk didol ing China, lan 40% diekspor menyang pasar luar negeri. Produk akeh digunakake ing produk komunikasi, produk nirkabel, produk digital, produk pendidikan elektronik, produk dolanan, produk lampu lan lapangan liyane.

Model:5s/5se 6G/6S 6P/6SP 7G 7P 8G 8P XR IX-MAX

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katrangan

Jeneng produk

Baterei Digital Pengganti Kapasitas Asli OEM Ponsel OEM kanggo iPhone 5 5s 5c 6 6s 6 plus 7 7 plus 8 8 plus X 11 Baterei

Bahan Baterei

Kobalt Li polymer murni bahan Eco-loropaken

Model sing cocog

Baterei kanggo iPhone 5 5S 5C SE 6 6S 6 Plus 6S Plus 7 7 Plus 8 8 Plus X XS XR XS Max 11 11 Pro 11 Pro Max

Baterei Cell Grade

Kelas AAA, anyar

Kapasitas baterei

1460mAh ~ 3696mAh

Tegangan standar

3.79V~4.83V

Tegangan winates

4.35V~4.45V

Wektu Siklus

Luwih saka 500 kaping

Wektu Ngisi daya

2-4 jam

Wektu siyaga

3-7 dina

Suhu Kerja

(-20~50°C)

Pangreksan Safety

Proteksi IC Smart sing diimpor, overcharge, discharge, overvoltage, over current, short-circuit, proteksi suhu

wektu babar pisan

12 sasi

Sertifikasi

CE, FCC, PSE, UN38.3, PSE, IEC62133. ROHS, MSDS, ISO9001 dll

Layanan OEM / ODM

pesenan OEM wis warmly welcomed.Trial pesenan uga ditampa.

Gambar rinci

iPhone battery


iPhone battery



Fitur

1, Ukuran lan kapasitas khusus, cocog karo syarat panuku;

2, Kinerja sampurna lan kualitas apik;

3, Ndhukung paling model iPhone;

4,Njupuk UL1642 minangka standar testing. lan kabeh produk will lulus 100% testing produk rampung.

5,Kinerja stabil,Siklus urip dawae. Ndhukung luwih saka 500 kaping terus-terusan daya lan discharging, kapasitas baterei ora kurang th80%.

6,Safety Dhuwur: Papan perlindungan sirkuit sing dibangun nduweni karakteristik ora ana geni, ora ana bledosan ing kahanan sirkuit cendhak, overcharge, over discharge, impact, geter, akupunktur, suhu dhuwur, lan sapiturute. , lan kabeh sel baterei polimer nggunakake listrik koloid, kang mung bulge ing lingkungan nemen lan ora njeblug. Kajaba iku, perusahaan kita duwe proses inspeksi kualitas sing ketat kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.


FAQ

1, mangga nggawe introduksi babagan perusahaan sampeyan?

Perusahaan Hi-chipcom didaftar lan diadegake ing taun 2003, lan wis melu riset lan pangembangan lan produksi solusi aplikasi baterei lithium lan baterei rampung sajrone 18 taun. Saiki, basis produksi manufaktur cerdas kanthi otomatis ing Weihai, Shandong wis diluncurake, kanthi kapasitas produksi saben wulan 3 yuta lembar. Peralatan uji coba sing kita lakoni padha karo laboratorium safety, tegese baterei sing diprodhuksi bisa ngliwati kabeh negara. Tes safety, filosofi inti perusahaan yaiku: nggawe baterei paling aman kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan!

2, Apa jinis baterei sing ditindakake perusahaan?

Ing syarat-syarat wangun baterei, kita biasane dibagi dadi 18650 batre silinder lan batre polymer alus-dikempalken; ing syarat-syarat kinerja baterei, kita dibagi menyang baterei daya karo kelipatan lan batre digital biasa.

3, Apa pesenan oem/odm kasedhiya?

Ya, kita minangka produsen OEM & ODM profesional sing dumunung ing Shenzhen, China, kita bisa ngasilake miturut syarat panuku, welcome kanggo ngunjungi perusahaan kapan wae sampeyan seneng.

4, Kepiye babagan kualitas?

Babagan kualitas, kita duwe sistem QC sing ketat, kita bisa janji saben baterei diuji kanthi aman sadurunge dikirim, lan menehi garansi 1 taun kanggo para panuku,

5, Apa pengiriman kasedhiya?

Pengiriman standar, kayata DHL UPS TNT FEDEX EMS, lsp, kabeh kasedhiya kanggo para pelanggan, yen panuku duwe panjaluk pengiriman khusus, sing uga ditrima kanggo kita.

6, Carane babagan paket?

Paket standar kita yaiku kothak putih lan karton, kemasan khusus uga kasedhiya kanggo para panuku.

7, Apa sing sertifikasi?

Kita bisa janji baterei kita qualified karo kabeh tes, lan sertifikasi bakal Applied yen perlu.

8, Apa MOQ sampeyan?

MOQ kita biasane 100pcs, nanging kita bisa nyetel moq kita miturut panuku beda; syarat.Iki bisa dirundingake.






Panas Tags: Panggantos Baterei iPhone, Disesuaikan, Pabrik, Pemasok, China, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-18927412078[email protected]