Baterei E-Rokok

View as  
 
  • Baterei E-Rokok 14500 800mAh kita dirancang nganggo paket aluminium-plastik sing fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pinprick, short circuit, geter, tabrakan, impact abot, free tiba, over-discharge, lan panyimpenan.

  • Baterei E-Rokok 18650 2600mAh kita dirancang kanthi paket aluminium-plastik sing fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pinprick, short circuit, geter, tabrakan, impact abot, free tiba, over-discharge, lan panyimpenan.

  • Baterei E-Rokok 18650 2000mAh kita dirancang kanthi paket aluminium-plastik sing fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pinprick, short circuit, geter, tabrakan, impact abot, free tiba, over-discharge, lan panyimpenan.

  • Baterei E-Rokok 18350 800mAh kita dirancang kanthi paket aluminium-plastik sing fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pinprick, short circuit, geter, tabrakan, impact abot, free tiba, over-discharge, lan panyimpenan.

  • Baterei E-Rokok 11450 kita dirancang nganggo paket aluminium-plastik sing fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pin prick, short circuit, geter, kacilakan, impact abot, free tiba, liwat discharge lan panyimpenan.

  • Baterei E-Rokok 08500 kita dirancang nganggo paket aluminium-plastik sing fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pin prick, short circuit, geter, kacilakan, impact abot, free tiba, liwat discharge lan panyimpenan.

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
+86-18927412078[email protected]