Batere POS sing disesuaikan

Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd minangka pabrikan Produsen Batere POS khusus Pabrik lan pemasok Batere Kendaraan China, sing wis nglakokake bisnis batere luwih saka 18 taun. Lan Hi-Chipcom minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor, sing khusus nggawe, riset lan pangembangan, lan adol baterai li-ion. Kanggo saiki, kita duwe tim insinyur sing luwih kuwat. Umume anggota tim duwe pengalaman luwih saka 5 taun babagan ngrancang batere.

Batere POS Khusus bisa ndhukung ukuran ODM. Sejatine kekandelan paling tipis bisa nganti 2mm. Lan PCM cerdas sing cocog duwe luwih saka 12 fungsi proteksi jinis, sing bisa nglindhungi batere lan piranti kanthi apik. Lan uga Batere POS sing Disesuaikan duwe kepadatan energi sing luwih dhuwur, ukuran sing padha bisa duwe kapasitas luwih dhuwur lan resistensi kurang. Umur siklus batere bisa luwih saka 500 kaping, sing luwih dawa tinimbang liyane. Kajaba ukuran resmi, kita uga bisa ngasilake Batre POS Customized ukuran bunder kanggo klien. Sajrone sejarah 18 taun, kita wis duwe akeh model ing kene. Kanthi cara iki, sampeyan ora bisa nahan biaya perkakas lan milih pilihan ing dhaptar model.

Lan saiki, akeh model sing wis lulus sertifikat prabédan. Kaya ta Rohs, CE, MSDS,UN38.3, CQC, UL, IEC62133, BIS lan liya-liyane. Lan uga duwe sertifikat paten babagan akeh produk. Bisnis kita wis nutupi Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Korea, IndiaïouthSouth Africa. Pengalaman sing luar biasa babagan aplikasi Batere POS Khusus sing wis ana. Pracaya manawa kita bisa ndhukung sampeyan kanthi apik. Pilih kita yaiku milih keamanan lan kualitas.
View as  
 
  • Baterei Mesin POS Desktop kita 2600mAh 7.4V dirancang nganggo paket aluminium-plastik fleksibel, sing ningkatake kinerja safety baterei. Kabeh produk bisa lulus tes kayata pin prick, short circuit, geter, kacilakan, impact abot, free tiba, liwat discharge lan panyimpenan.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Ing ngisor iki minangka perkenalan Baterai Lithium Mesin Desktop POS, muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh Batere Mesin Lithium Desktop POS. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sugeng rawuh kanggo tuku Batere Mesin EDC saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]