Batere AR

Elektronik Shenzhen Hi-Chipcom ngasilake batere AR kalebu baterai kanggo kacamata AR, headset AR lan piranti AR genggem. Wong seneng mikir mbesuk, kayata ngerteni kedadeyan ing kasunyatan sing biasane ora kedadeyan. Kanthi pangembangan teknologi, ide-ide masarakat pungkasane kayektenan - muncul kasunyatan sing ditambahake nyedhiyakake akeh kemungkinan kanggo munculé masa depan iki. Nanging sadurunge mbesuk mbesuk, kita isih butuh pitulungan saka piranti - piranti kasebut mbutuhake batere kanggo nyedhiyakake energi. Baterai kasunyatan tambahan sing digawe kanggo tujuan iki.

Kepinginan kanggo masa depan sing luwih apik sing nyebabake kita nggawe akeh teknologi sing mbutuhake energi kanggo menehi pengalaman hebat kanggo wong. Baterai AR kita dirancang kanggo nggayuh tujuan iki. Ngelingi skenario panggunaan kacamata AR, headset AR lan piranti AR genggem, batere iki kudu miniatur. Dadi, kita bakal nggunakake baterai polimer Li-ion, sing bisa nyedhiyakake kapasitas dhuwur ing papan sing winates banget. Sampeyan uga bisa milih fitur ngisi daya cepet supaya piranti AR bisa digunakake kanthi cepet tanpa ngenteni suwe. Pelanggan pancen kudu obah nalika nggunakake piranti AR, lan yen ora ati-ati, bisa uga tiba ing lemah. Baterai kita nganggep kahanan iki, mula kita ngrancang struktur protèktif kejut khusus utawa nggunakake batre khusus kanggo mesthekake yen batere ora kobong utawa duwe masalah liyane nalika piranti kasebut ambruk ing lemah.

Batere AR minangka upaya miniatur kabeh batere. Nduweni kabeh kaluwihan batere lithium-ion tradisional, nanging uga kaluwihane tipis lan kapasitas sing cukup sing dikarepake batere jaman anyar. Ngeculake awake dhewe uga nyedhiyakake proteksi siyaga kanggo digunakake saben dinane, dadi sampeyan ora prelu kuwatir kekuwatan sawise siyaga sawetara wektu.
View as  
 
  • Baterei AR 3.7V 1800mAh. Kapasitas sing cukup, voltase stabil resistensi internal sing sithik; Pangolahan sing disesuaikan, jaminan kualitas; Ijo, tanpa merkuri, kadmium, timbal lan bahan asor liyane.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Ing ngisor iki minangka perkenalan Batere Piranti AR, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti batere Piranti AR. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sugeng rawuh kanggo tuku Batre Kacamata AR saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]