Babagan Kita

Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd iku sawijining ekspor-oriented, perusahaan teknologi dhuwur, kang spesialisasine ing prodhuksi, riset lan pangembangan, lan Advertisement saka baterei li-ion.


Wiwit taun 2006, Hi-Chipcom wis nggawe basis produksi ing Shenzhen lan duwe pusat R&D independen. Produk kasebut ngluwihi saka baterei produk rampung nganti produksi inti listrik. Ing taun 2008, Hi-Chipcom nandur modal 5 yuta dolar AS kanggo ngenalake jalur produksi polimer sing canggih. Ing saiki, kita wis kawangun 36 yuta kapasitas produksi baterei li-ion. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan lengkap ing tingkat lanjut ing China.


Ana udakara 200 karyawan Hi-Chipcom, sing mrodhuksi baterei li-ion. 60% produk didol ing China, lan 40% diekspor menyang pasar luar negeri. Produk akeh digunakake ing produk komunikasi, produk nirkabel, produk digital, produk pendidikan elektronik, produk dolanan, produk lampu lan lapangan liyane.


Hi-Chipcom tansah nandheske semangat "Nguber kualitas dhuwur kanggo pelanggan tanpa pungkasan, layanan klien kanthi sepenuh ati ". Hi-Chipcom duwe peralatan manufaktur & pengujian canggih, sistem pemeriksaan kualitas ilmiah lan tim R&D sing kuwat. Lan uga kita duwe Staff kualitas dhuwur, Manajemen banget lan ISO9001: 2008 sistem kontrol kualitas.We njamin kanggo nyukupi kabutuhan karo kualitas layanan apik banget, prices competitive kanggo menang dateng.





Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]