Sejarah Kita

Ing 2003, pabrik kita didegaké ing Shenzhen, China, kang spesialis ing baterei.
Ing taun 2005, Hi-Chipcom ngetrapake sertifikat kualitas ISO9001; 2000 kanthi sukses.
Ing taun 2008, pangolahan produk baterei cangkang aluminium entuk ijin saka BAK.
Ing 2009, Produksi nyuwil liwat 26 yuta.
Ing 2010, Produksi nyuwil liwat 30 yuta.
Ing 2010, Hi-Chipcom nyiyapake kantor Quanzhou.
Ing 2011, Nganti 85 jinis produk entuk sertifikat UL.
Ing 2011, Hi-Chipcom lulus evaluasi MOTOROLA, lan dadi supplier qualified.
Ing 2012, Hi-Chipcom entuk kerjasama akeh karo Konka Group. Udakara 100 jinis baterei entuk sertifikat UL.
Ing 2013, Hi-Chipcom dadi supplier qualified saka Hongtu High Technology Co., Ltd.
Ing 2014, Hi-Chipcom nyiyapake R&D baterei daya.
Ing 2015, Hi-Chipcom rawuh ing Spring lan Autumn HKTDC Fair.
Ing 2016, Hi-Chipcom rawuh ing CES ing AS, sing wis entuk efek sing apik.



Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]