Batere Helm Cerdas 5G

Konsumsi daya piranti ing jaman 5G saya tambah akeh, lan batere Helm Smart 5G sampeyan butuh batere sing luwih kuat kanggo nyedhiyakake sumber energi sing tetep kanggo pangguna saben dina. We are Hi-Chipcom Electronics saka Shenzhen, pabrikan batere profesional saka China, lan merek kita wiwit saka jaman 2G nganti jaman 5G saiki. Percaya karo profesionalisme kita kanggo nggawa pasokan energi sing dipercaya menyang helm cerdas lan entuk kesempatan kanggo bisnis sampeyan.

Era 5G ndadekake kita luwih cepet lan bisa uga luwih akeh. Batere helem cerdas 5G kita duwe kerapatan batere luwih dhuwur saben watt-jam tinimbang kanca liyane, kanthi kapasitas luwih akeh kanthi ukuran luwih cilik. Desain PCB sing luwih apik lan sel batere kualitas dhuwur mesthekake yen batere ora bakal njeblug lan kobong ing suhu dhuwur lan lingkungan kejut, supaya keamanan pribadi para pelanggan. Yen helm sampeyan duwe formulir sing luwih spesifik, mula mbutuhake pangaturan dhewe utawa saran profesional, tim rekayasa R&D bisa menehi wangsulan sing memuaskan lan ngatur solusi kanggo sampeyan adhedhasar wujud, struktur, lan panggunaan helm sing luwih spesifik (kayata asor dhuwur lingkungan, lingkungan sing adhem banget, utawa lingkungan sing panas).

Baterai Helm Cerdas 5G, proyek anyar perusahaan kita, duwe kualitas batere kanthi apik. Dibandhingake karo baterei tradisional, dirancang wiwit wiwitan kanthi syarat lingkungan panggunaan, kisaran lan tarif sing luwih dhuwur. Desain sing luwih apik bisa nyedhiyakake energi sing terus-terusan lan dipercaya nalika helem bisa digunakake, lan nyedhiyakake debit puncak sing luwih dhuwur lan generasi panas sing luwih murah nalika sampeyan mbutuhake. Batere iki uga nggambarake upaya lan inovasi terus-terusan ing teknologi batere. Ing kahanan sing ora dikarepake, sampeyan bisa ngandelake helm, lan helm bisa gumantung karo batere.
View as  
 
  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Sampeyan bisa yakin bakal tuku Batere Helem Keamanan 5G saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

  • 1. Ukuran Khusus: Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan.
    2. Jaminan Mutu: njupuk UL1642 minangka standar pengujian. lan kabeh produk bakal lulus tes produk 100%.
    Minangka pabrik Baterai Helm Polisi Polisi 5G profesional, sampeyan bisa yakin bakal tuku Batere Helem Polisi Polisi 5G saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing diarani Hi-Chipcom. Iki minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci {kunci} sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing berorientasi ekspor. Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE, lan kemampuan komprehensif ana ing tingkat lanjut domestik. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan tuku produk, muga-muga bisa menang kaping pindho.
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]