• Batere Robot
  • Batere Mesin POS
  • Batere Li-ion
  • Batere Piranti Medis
  • Hi-Chipcom wis nggawe basis produksi ing Shenzhen lan duwe pusat R&D independen.

  • Kabeh produk wis lulus sertifikasi ekspor RoHS, UL lan CE

  • Produk umume digunakake ing pasar Komunikasi, Peralatan rumah tangga, elektronik digital, medis, Mesin POS

  • Pra-Jual: Dhukungan Teknis Gratis, Solusi Daya
    Sawise Dodol: 1 Jaminan, Dhukungan Teknis Gratis

Babagan awake dhewe

.
  • Pemasok Batere Robot
  • Pabrik Batere Mesin POS
  • Batere Piranti Medis

Profil Perusahaan

Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi, berorientasi ekspor, sing khusus nggawe, riset lan pangembangan, lan adol baterai li-ion. Wiwit taun 2006, Hi-Chipcom wis nggawe basis produksi ing Shenzhen lan duwe pusat R&D independen. Produk kasebut wiwit saka batere produk rampung nganti produksi inti listrik. Produk utama utamane kalebu Batere Piranti Medis, Batere Mesin POS, Batere Robot. Ing taun 2008, Hi-Chipcom nandur modal 5 yuta dolar AS kanggo ngenalake lini produksi polimer maju. Saiki, kita wis mbentuk 36 yuta kapasitas produksi batere li-ion.

Maca liyane
Tel:+86-755-81451866E-mail:[email protected]